Πολιτική Επιστροφών

Ευχαριστούμε για την αγορά σας από το oneandonlydaby.gr!

Εάν δεν μείνατε απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγορά σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Επιστροφές

Έχετε τη δυνατότητα σε 14 ημερολογιακές ημέρες να επιστρέψετε ένα προϊόν από την ημέρα που το παραλάβατε. Για να προσχωρήσετε με τη διαδικασία επιστροφής πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής και να μας την αποστείλετε μαζί το προϊόν προς One & Only Baby , διεύθυνση Λευκωσίας 22, 55133 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη. Προκειμένου να είναι έγκυρη η επιστροφή, το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να είναι στην ίδια κατάσταση όπως το παραλάβατε. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία με το καρτελάκι του.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται  από την απόδειξη ή το αποδεικτικό αγοράς.

Πολιτική Επιστροφών

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν και διαπιστώσουμε ότι είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε με e-mail ότι παραλάβαμε το προϊόν που επιστρέψατε.

Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της επιστροφής.

Εάν η επιστροφή εγκριθεί, θα προχωρήσουμε άμεσα στην επιστροφή των χρημάτων στην πιστωτική σας κάρτα (ή αρχική μέθοδο πληρωμής).

Θα λάβετε την επιστροφή χρημάτων σε έναν αριθμό ημερών, σύμφωνα με την πολιτική της τράπεζας.

Επιστροφή Ελαττωματικού Προϊόντος

Κάνουμε ότι είναι δυνατόν να παραλάβετε τα προϊόντα μας σε άριστη κατάσταση. Εάν παρόλα αυτά παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν ή προϊόν που δεν έχετε παραγγείλει, παρακαλούμε, συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής και στείλτε την μαζί με το προϊόν στη διεύθυνση Λευκωσίας 22, 55133 Καλαμαριά Θεσσαλονίκη. Τα έξοδα της επιστροφής θα τα αναλάβουμε εμείς και θα φροντίσουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα σας το συντομότερο δυνατό, σύμφωνα με την πολιτική της τράπεζας. Εναλλακτικά, εάν επιθυμείτε, μπορούμε να σας αποστείλουμε έναν πιστωτικό κωδικό ίσης αξίας με την επιστρεφόμενη αγορά σας, το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε σε οποιαδήποτε αγορά σας εντός τριών (3) μηνών.

Έξοδα αποστολής Επιστροφών

Τα έξοδα αποστολής των επιστροφών/αλλαγών βαραίνουν τον αποστολέα, εκτός από την περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, οπότε δεν υπάρχει επιβάρυνση.

Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

Εφόσον λάβετε την επιστροφή χρημάτων, η αξία θα είναι μειωμένη κατά το κόστος της αρχικής αποστολής.

Επικοινωνία

Αν έχετε οποιοδήποτε απορία , μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@oneandonlybaby.gr και εμείς θα φροντίσουμε να σας βοηθήσουμε το συντομότερο δυνατό.